Om Oss

Bocata Import AS består av to avdelinger – Food & Beverage og Interiør. Disse avdelingene har sine spesifikke virksomhetsområder og har ingen direkte sammenheng, bortsett fra ved noen anledninger der kundene (gjerne hotell og restaurant) etterspør varer og tjenester fra begge avdelinger.

FOOD & BEVERAGE

Denne avdelingen har til hensikt og importere kommersielle mat- og drikkeprodukter fra gode produsenter i Sør-Europa for så å selge disse til hotell, restauranter, cateringbedrifter og andre matprodusenter i Norge.

Bocata Food & Beverage er konstant på leting etter gode produkter til rett pris, gjerne på oppdrag for våre kunder. Vi er på messer, fabrikkbesøk og andre reiser kun for å finne de produktene kundene våre vil ha og som gir de et konkurransefortrinn i et stadig tøffere marked. Det er lønnsomt å spørre oss om råd, vi vet hva kunden din vil ha.

Aquavit Bar Gardermoen

INTERIØR

En avdeling i enorm vekst, mye på grunn av vår dekoratør, Hilde Helfjeld. Hilde har lang erfaring fra bransjen og mange av landets beste interiørarkitekter bruker Hilde på grunn av sin kreativitet og teft for kundens ønsker og behov. Bocata Interiør har mange forskjellige leverandører i verden, men de aller fleste er i Nord-Europa. Norge, Sverige, Danmark og Nederland er landene som dominerer leverandørlisten til avdelingen, dette utelukkende på grunn av kvalitet. Bare det siste året har Bocata Interiør hatt mange prestisjetunge oppdrag. Dekor av Hotell St. Petri i København, uterestauranten på Nodee Sky og dekor av de aller fleste spisestedene på Oslo Lufthavn Gardermoen er bare noen eksempler på dette. Trenger du potter, planter, dekorprodukter eller rett og slett gode råd, ta kontakt med Hilde Helfjeld – din garantist for et vellykket resultat!